Food & Hospitality b.v.

Slagvaardig & Vooruitstrevend

 

 

 

Waar F&H Voor Staat

 

Food & Hospitality B.V. verzorgt bedrijfscatering op maat waarbij zij met haar ondernemende aanpak niet alleen haar gasten, uw werknemers, centraal zet, maar tegelijkertijd ook zorgdraagt voor een optimale bedrijfsvoering waar u als organisatie dubbel de vruchten van plukt:

 

Een goede werksfeer door de juiste aandacht voor onze gasten

Met een gevarieerd, bewust en gezond productaanbod en de gastvrijheid en flexibiliteit in onze dienstverlening stellen wij ons tot doel om iedere dag opnieuw onze gasten te verwennen en net dat beetje extra aandacht te geven. Deze aandacht voor onze gasten leidt niet alleen tot hogere tevredenheid van uw medewerkers en dus betere prestaties voor uw organistatie. Ook beogen wij hiermee van het bedrijfsrestaurant dé ontmoetingsplek te maken voor uw medewerkers waar er tijdens de lunch een hoge interactie plaatsvindt tussen collega's hetgeen de goede werksfeer bevordert.

 

Een goede kostenbeheersing door een ondernemende aanpak

Food & Hospitality B.V. neemt u de zorg voor uw cateringvoorzieningen in welke vorm dan ook uit handen, waardoor u niet alleen meer tijd heeft om u te focussen op de core-business van uw onderneming, maar ook draagt zij zorg voor een professionalisering en optimalisering van de catering voorzieningen binnen uw organisatie hetgeen voor u een betere beheersing van de (catering) kosten met zich meebrengt en zelfs hoge besparingen kan opleveren.

 

U vindt in F&H een flexibele en veelzijdige partner, die met u meedenkt en oplossingen biedt die aansluiten bij de behoeften in uw organisatie, professioneel en persoonlijk, slagvaardig en vooruitstrevend.

 

Flexibiliteit, kwaliteit, servicegerichtheid en een persoonlijke benadering van de (interne) klant staan bij ons voorop.

 

 

 

 

 

 

 

Flexibiliteit
Kwaliteit
Service Gerichtheid
Transparante Aanpak
Slagvaardig en Vooruitstrevend